ανεξάρτητη ευαγγελική εκκλησία

 

ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ;

 

 

       Αγαπητέ φίλε, όλοι μας στη ζωή αυτή πορευόμαστε και ακολουθούμε κάποιο δρόμο. Αρκετές φορές δεν είμαστε εμείς που διαλέξαμε αυτό το δρόμο και η κατάληξή του μας είναι άγνωστη και ίσως μας διαπερνά ένας φόβος. Κοιτάζουμε όμως δίπλα μας και αυτό μας παρηγορεί. "Είναι κι άλλοι πολλοί στον ίδιο δρόμο", σκεφτόμαστε, "πηγαίνουμε όπου πηγαίνουν όλοι..." και συνεχίζουμε εφησυχασμένοι ίσως.
Αν και ζουν χιλιάδες συνάνθρωποί μας με αυτόν τον τρόπο, θέλουμε με πολλή αγάπη να σου πούμε ότι δεν είναι αυτός ο καλύτερος και ο πιο ασφαλής δρόμος για τη ζωή σου. το πού πηγαίνουν οι άλλοι, ή οι πιο πολλοί, δεν έχει σημασία. Υπάρχουν δρόμοι που τους ακολουθούμε ανυποψίαστοι... και όμως μας οδηγούν στην καταστροφή, στον πόνο, στην αποτυχία, στο σκοτάδι, στο θάνατο..., δρόμοι με ψέμα, με εξαπάτηση, με δάκρυα, με συνέπειες θλιβερές αιώνιες.
Και δε θα τα λέγαμε όλ' αυτά εάν δεν είχαμε να σου δείξουμε και να προτείνουμε κάτι πολύ καλύτερο, σωστότερο, ασφαλέστερο, ένα δρόμο γεμάτο ομορφιά, ικανοποίηση και δύναμη, ένα δρόμο αιώνιας ζωής.

"Εγώ είμαι ο δρόμος, και η αλήθεια και η ζωή.
Κανένας δεν έρχεται στον Πατέρα, παρά μόνον διαμέσου εμού"
(ευαγγέλιο του Ιωάννη 14:6)

Αυτός είναι ο Ιησούς Χριστός, ο ζωντανός, ο αναστημένος Σωτήρας. Είναι ο δρόμος της πραγματικής ζωής, που είναι ζωή νίκης, ζωή με δύναμη, ζωή με χαρά και ελπίδα ουρανού, ζωή με ανάπαυση στις υποσχέσεις τις αληθινές του Θεού. Αν χρειάζεται κάποιος αποδείξεις για αυτήν την προσφορά της αγάπης του Θεού, δεν έχει παρά να κοιτάξει με ειλικρίνεια στο σταυρό του Ιησού Χριστού.
Έδωσε τη ζωή του την άγια, την αναμάρτητη, για να μας σώσει από τον αιώνιο θάνατο της αμαρτίας μας. Γνωρίζεις άλλον στην ιστορία του κόσμου μας να έκανε κάτι τέτοιο;
Έγινε αμαρτία, φορτώθηκε την αμαρτία όλων μας, όλων των αιώνων, για να δικαιωθούμε εμείς (2η επιστολή προς Κορινθίους 5:21)
Αναστήθηκε και ζει μέσα στις καρδιές μας. είναι ο ζωντανός Κύριός μας, ο λατρευτός μας Σωτήρας, ο ζεστός μας φίλος (ευαγγέλιο του Ιωάννη 15:14)
Η ζωή με τον Ιησού Χριστό είναι η μόνη αληθινή ζωή, γεμάτη ομορφιά, δύναμη και δόξα αιώνια. Όσοι αγκάλιασαν τον Ιησού Χριστό και Τον κάλεσαν να γίνει Σωτήρας τους από την αμαρτία, να γίνει Κύριός τους και Θεός τους, ζουν από τώρα τη χαρά της λυτρωμένης, της αιώνιας ζωής.

Αγαπητέ φίλε, αγκάλιασε με πίστη την αγάπη του Ιησού Χριστού.
Κάλεσε με ειλικρίνεια τον Κύριο να σε αναλάβει, να γίνει Κύριός σου.
Μείνε πιστός στον Ιησού Χριστό μέχρι τέλους, όποιο κι αν είναι το κόστος.

Αυτός είναι ο δρόμος της αναγέννησης, της μόνης αληθινής ζωής, της αιώνιας ζωής, ο Ιησούς Χριστός.
Κάλεσέ Τον τώρα, σήμερα, για να σε σώσει από της αμαρτίας τον αιώνιο θάνατο